Termeni si Conditii

www.vanzariautonline.ro - Termeni & Conditii de utilizare.

 

Accesarea si vizitarea portalului online www.vanzariautonline.ro de catre dumneavoastra se supune tuturor Termenilor si Conditiilor pentru utilizarea acestia. Si totodata implica acceptul explicit al dumneavoastra in legatura cu cele prezentate. Daca aceste conditii/termeni vi se par exagerati va rugam sa nu vizitati site-ul www.vanzariautonline.ro

Ne rezervam dreptul de a schimba sau modifica in orice moment continutul si grafica site-ului www.vanzariautonline.ro si totodata Termenii si Conditiile de utilizare fara nici un fel de notificare. Si de aceea va rugam sa accesati din cand in cand sectiunea Termeni si Conditii.

Utilizarea site-ului www.vanzariautonline.ro poate fi facuta atat de persoane fizice cat si juridice. Postarea anunturilor pe site este gratuita si utilizatorul este raspunzator pentru continutul anuntului postat pe acest site.

Postarea pe acest site este gratuita si fara inregistrare. Recomandarea noasta este sa va Inregistrati deoarece veti putea oricand modifica si sterge anuntul postat de dvs.

Tot ce este postat pe acest site devine proprietatea site-ului www.vanzariautonline.ro

Site-ul www.vanzariautonline.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul anunturilor postate fara a instiinta in prealabil utilizatorul acestora. Si totodata isi rezerva dreptul de a refuza publicarea unui/unor anunturi cat si stergerea acestora fara a explica motivele.

 

Informatii

www.vanzariautonline.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea acestuia.

www.vanzariautonline.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii prin utilizarea paginii web, datorita unei avarii sau modificarii unor informatii de catre persoane neautorizate.

www.vanzariautonline.ro isi asuma raspunderea de a pastra confidentialitatea datelor introduse de catre utilizatori si nici divulgarea acestora unor terte persoane.


Politica de privatiune

Echipa www.vanzariautonline.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai numai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. www.vanzariautonline.ro nu va face publice datele utilizatorilor sai catre terti doar cu acordul utilizatorului sau in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor in vigoare ale Statului Roman.